Koor Nie-Ko brengt alle koren samen - In het kader van ‘25 jaar gemeente Geertruidenberg’ organiseert Nie-Ko op zondagmiddag 11 december om 13:30 uur een Kerstconcert. Alle koren uit de gemeente zijn uitgenodigd om een optreden te verzorgen.
Het is eindelijk december. De maand van verlichte straten, versierde bomen, een knapperend haardvuur en de warme klanken van Kerstmuziek. Op de hoek van een winkelstraat staat een Dickenskoortje. Op een winkelruit een aankondiging van een Kamerconcert. Onder de boom op de Kerstmarkt staat een koor te zingen in vrolijke Kersttruien. In de grote Kerk klinkt het Weihnachts-Oratorium en vanuit de autoradio kunt u luisteren naar The Christmas Station voor non-stop de ‘beste’ kerstmuziek!

Geen keuzestress want Nie-Ko brengt dit jaar alles samen. Een kleine gemeente met een grote verscheidenheid aan koren. Of u nu houdt van Engelse Carols, Traditionele Nederlandse kerstliedjes, Kerst-Evergreens, Kerst-pop of Christelijke liederen. Voor elk wat wils in een sfeervolle setting in zaal De Witte Leeuw. Een gelegenheid om kennis te maken met de koren uit uw gemeente, die ondanks de coronaperiode staande zijn gebleven en dit jaar weer volop in de belangstelling staan.

Vanaf 13:00 uur gaat de zaal open en is er gelegenheid voor een drankje en een praatje.
Om 13:30 uur wordt het concert geopend en kan er geluisterd worden naar koor Nie-Ko, die het spits afbijt, gevolgd door Chaverim, SanGdoel, De Spotvogels, Una Voce en Eigen Wijsch. De optredens duren ± 20 minuten en tussen de optredens door is er gelegenheid om een drankje te bestellen aan de bar in de zaal.
Na alle kooroptredens wordt het finalelied gezongen met alle koren samen en het publiek. De middag wordt afgesloten met de klanken van Muziekvereniging Switch die voor deze middag een afwisselend Kerstrepertoire heeft samengesteld. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u nog even nagenieten van deze ‘Spirit of Christmas’.

Komt u zondagmiddag 11 december naar zaal De Witte Leeuw in Raamsdonksveer? Wellicht zijn er mensen in uw omgeving die alleen staan en uit zichtzelf niet zouden gaan. Kom dan samen en beleef ‘The Spirit of Christmas’. Nie-Ko wenst alle koren succes met hun optreden en iedereen een mooie middag. ‘Zingen is mensen aanraken met je geluk.’
Zaal open 13:00 uur / gratis entree.