‘Zingen is mensen aanraken met je geluk’ - Na wat zomerse optredens heeft Nie-Ko eind september nog muzikale invulling gegeven aan de Herdenkingsdienst in de Mauritsstaete. Inmiddels staan de repetities volledig in het teken van Kerstmis.

Zo 11-12  The Spirit of Christmas

In het kader van ‘25 jaar gemeente Geertruidenberg’ organiseert Nie-Ko op zondag 11 december tussen 13:30 en 17:00 uur een Kerstconcert in De Witte Leeuw. Voor dit concert heeft Nie-Ko de koren uit onze gemeente uitgenodigd om deel te nemen. U kunt luisteren naar optredens van Chaverim, Eigen Wijsch, Sangdoel,  De Spotvogels, Una Voce en Nie-Ko. De middag wordt afsloten met de noten van muziekvereniging Switch. De entree is gratis.

Vr 23-12  Kerst met Nie-Ko

Op vrijdag 23 december vanaf 19:00 uur bent u welkom in de Geertruidskerk in Geertruidenberg voor ‘Kerst met Nie-Ko’. Luisteren naar Engelse Carols, meezingen met traditionele Nederlandse Kerstliedjes, afgewisseld met een verhaal of een gedicht. Bij mooi weer wordt er naar de Kerststal gewandeld om nog een laatste Kerstlied te zingen. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. 

Za 24-12  Nachtmis Dussen
Op zaterdag 24 december vanaf 21:00 uur zal Nie-Ko in samenwerking met Uit Volle Borsten, Muiterij Kantje Boord en de Fanfare de nachtmis opluisteren in de H. Maria Geboortekerk in Dussen. Voor wie op tijd in de kerk is, worden er van te voren al wat Kerstliedjes gezongen. De voorganger is Kees Waas.

Binnenkort volgt er meer berichtgeving over de optredens van Nie-Ko en het Kerstconcert in De Witte Leeuw. Noteer de data alvast in uw agenda en kom in december lekker luisteren of meezingen, want ‘Zingen is mensen aanraken met je geluk’.

foto spandoek2