Ritmisch Koor Nie-Ko, hierna te noemen Nie-Ko, verleent je hierbij toegang tot www.nie-ko.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor niet-commerciële doeleinden. Nie-Ko behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

 

Privacy

De website maakt geen gebruik van Cookies. Wanneer je deze site bezoekt, wordt je IP-adres niet verwerkt in statistieken van onze website. Er wordt geen mogelijkheid geboden om je in te schrijven voor een nieuwsbrief 

 

Beperkte aansprakelijkheid

Nie-Ko spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Nie-Ko. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen in het Gastenboek van de Website. Hiervoor hoeven geen persoongegevens te worden ingevuld. Nie-Ko oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Nie-Ko nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 

  

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Nie-Ko en haar bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Nie-Ko, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Nie-Ko heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte materialen die niet van Nie-Ko zelf afkomstig zijn. Eenieder die zich niettemin eigenaar weet van dergelijk materiaal op deze site, zonder dat met hem of haar afspraken zijn gemaakt, verzoeken wij contact op te nemen met ons zodat het materiaal terstond kan worden verwijderd of een passende regeling kan worden getroffen.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.