Samen zingen is voor Nie-Ko The Spirit of Christmas

Op zondagmiddag 11 december bracht Nie-Ko alle koren samen voor een sfeervol Kerstconcert in een bomvolle zaal van De Witte Leeuw. Er is kennisgemaakt met de mooie koren die de gemeente rijk is en het was heerlijk om met zoveel lieve mensen samen te zingen. Nie-Ko kijkt er tevreden op terug.

WhatsApp Image 2022 12 13 at 18.19.28

Ook op Kerstavond 24 december zoekt Nie-Ko de samenwerking op. Het koor zal dit jaar de nachtmis opluisteren in de H. Maria Geboortekerk in Dussen op zaterdag 24 december. Koor Nie-Ko doet dit samen met dames van ‘Uit Volle Borsten’ en heren van ‘Kantje Boord’, afgewisseld met de Fanfare. De voorganger is Kees Waas. Afgelopen donderdag is er met alle deelnemers gerepeteerd in Dussen. De  nachtmis begint om 21:00 uur. Om de kerk al een beetje op te warmen zullen de koren en de fanfare een muzikaal voorprogramma verzorgen, dus kom gerust al wat eerder naar de Kerk.  Vrijheidsplein 1 in Dussen.

IMG 20221215 211047044 HDR

Een dag eerder, op Vrijdag 23 december, treedt koor Nie-Ko op in de Geertruidskerk in Geertruidenberg. Voor een warme en wat intiemere sfeer is gekozen voor de crypte. U kunt luisteren naar Engelse Carols en meezingen met Amerikaanse Kerstklassiekers en traditionele Kerstliedjes. Het geheel wordt afgewisseld met een Kerstverhaal en Kerstgedachte en in de pauze en na afloop kan er een drankje worden genuttigd. Bij goed weer wandelt het koor aan het einde ook nog even over de sfeervol verlichte Markt naar de Kerststal voor nog wat liedjes onder de ‘boom’. Wandel gezellig mee of neem alvast een drankje in de Geertruidskerk. In de kerk staat een collectebus voor een vrijwillige bijdrage in de energiekosten. De avond begint om 19:00 uur en u kunt binnenkomen via de hoofdingang op de Markt.

kerst met nie ko 1