Koor Nie-Ko nodigt u uit voor een samenzijn op Goede Vrijdag in de Geertruidskerk. Het koor wil gebeurtenissen rond het lijden en sterven van Jezus aan u brengen met teksten, een gedicht en natuurlijk zang.

Het is een verhaal van lijden, verraad, verdriet en onmacht. Ook in onze tijd ervaren wij dit vaak. Maar het is ook een verhaal van liefde, vriendschap, tederheid en hoop. Gevoelens die ook nu zo belangrijk zijn.

De opstanding van Jezus uit de dood geeft ons hoop en vertrouwen. Zijn lijden is niet voor niets geweest. Het verhaal willen we dan ook afsluiten met de blijde boodschap van Pasen. En met het vertrouwen dat we naar elkaar omzien.

Nie-Ko hoopt u op deze avond te mogen ontmoeten in de Geertruidskerk in Geertruidenberg. Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Voor en na het optreden zijn er consumpties verkrijgbaar.

Naamloos 1 (3)

Op zaterdag 23 december as treedt het koor Nie-Ko op in de Geertruidskerk in Geertruidenberg. Voor een warme en wat intiemere sfeer is gekozen voor de crypte. U kunt luisteren naar Engelse Carols en meezingen met Amerikaanse Kerstklassiekers en traditionele Kerstliedjes. Het geheel wordt afgewisseld met een Kerstverhaal, gedichten, Kerstgedachte en in de pauze en na afloop kan er een drankje worden genuttigd. Bij
binnenkomst wordt u verwelkomd door het Muze ensemble dat bestaat uit Mieke en Bruno, met muziek en zang. Zij begeleiden u vanaf 19:25 uur ook naar de crypte. De avond begint om 19:00 uur en u kunt binnenkomen via de hoofdingang op de Markt.