Zomerhits, Luisterliedjes en een uitgebreid Kerstrepertoire - Het repertoire van Nie-Ko is heel breed. Jaarlijks worden er nieuwe liedjes aan toegevoegd, waarbij er steeds meer wordt gekozen voor vrolijke evergreens en herkenbare ‘radio2’-liedjes. Maar daarnaast hebben we ook repertoire dat bijvoorbeeld past bij een Goede Vrijdag.

Nie-Ko zoekt enthousiaste zangers en zangeressen. Bij de dames zijn de sopranen inmiddels goed vertegenwoordigd. De alten kunnen nog wat versterking gebruiken, willen ze niet door de sopranen worden weggeblazen. Ook heren zijn van harte welkom.
Ben je nog jong van geest, kun je zingen en durf je je stem te laten horen, twijfel dan niet langer en kom een keer langs tijdens een repetitie of een optreden. Het gezellige koor weet je dan vast te overtuigen om te blijven hangen.

Nie-Ko repeteert op donderdagavond in De Witte Leeuw in Raamsdonksveer. Wil je een repetitie bijwonen, neem dan even contact op, 06-29491585. Op donderdagavond 25 juli treedt Nie-Ko op bij het terras van camping Hoeve De Bonte Kraai in Raamsdonk.

 Bontekraai23 04