Bericht van Suzan over Grea - 18-okt
Goedemorgen,Ik laat jullie even weten dat Grea weer thuis is.Er was geen plaats meer in het Lucia. Grea is erg blij want ze wilde het liefst naar haar eigen huisje terug.Ze heeft de nodige hulp. Zo blij voor haar. Groetjes Suzan.
 
Kerst Met Nie-Ko
Omdat er op donderdag 22 december Kerstvieringen zijn op de basisscholen, willen we 'Kerst met Nie-Ko' verplaatsen naar vrijdag 23 december.
Laat MIJ even weten of je er wel of niet bij kunt zijn.
Geertruidskerk 19:00 uur.
 
Kerstrepertoire
We willen dinsdagavond 4 oktober even met wat mensen bijelkaar komen om de liedjes uit te zoeken voor Kerst. Met de lijst die we dan samenstellen kunnen we gericht repeteren en weten we welke liedjes in orde moeten worden gemaakt voor de nieuwe mensen. Laat het even weten als je er bij wilt zijn. Dan staat de koffie klaar bij Huub. 20:00 uur, Gijselsweer 14, R'veer.
 
Beterschap
Grea woont tijdelijk bij Thebe Revalidatie, afd. Lucia, Liesboslaan 6, 4813 EC  Breda. We hopen dat ze snel weer naar huis mag en wensen haar veel sterkte. Huub en Corry hebben een bloemetje gebracht namens Nie-Ko.
 
Nachtmis Dussen
We zijn gevraagd om te zingen tijdens nachtmis in Dussen. We vragen 'Uit Volle Borsten' en 'Kantje Boord' om hier ook aan deel te nemen. Geef even aan Ingrid door of je hier wel of niet bij kunt zijn.
 
09-10 Francien van Bodegom
12-10 Suzan ter Beek
02-11 Henk Meijs
14-11 Dorie Meijs
18-11 Gaby Hansen-Wilhelm

Gefeliciteerd