Er was afgelopen zondag al vroeg bedrijvigheid op het terrein van Brabants Museum Oud Oosterhout. Het terrein werd ingericht en de techniek opgebouwd voor de Korendag. Een aantal leden van Nie-Ko was op de fiets gestapt vanuit Raamsdonksveer. Er was een omleiding aangekondigd maar met de geur van koffie en appeltaart kwamen de koorleden keurig op tijd binnenfietsen. Klokslag 11.00 uur werd Nie-Ko aangekondigd door Guido Zuur, de voorzitter van het museum. Er waren inmiddels al aardig wat belangstellenden en bij de klanken van 'Annie's Song' van John Denver brak de zon door en durfde de organisatie de kussentjes buiten te leggen. De toon was gezet voor een succesvolle Korendag. Nie-Ko kijkt tevreden terug op het optreden en bleef nog lang aanwezig om ook van de andere koren te genieten.

Op donderdag 20 juni om 19.00 uur zal Nie-Ko medewerking verlenen aan een viering in de H. Gertrudiskerk in Geertruidenberg. De viering zal in het teken staan van vakantie met als thema: 'dagdromen dag dromen '.

--Boven mij een heldere hemel, een heerlijk stralende zon, genietend van een drankje, glijden mijn gedachte naar een verre bron--

De viering wordt geopend met het lied 'Dreaming' en de voorganger is Kees Waas.

Na de zomervakantie zullen de repetities in het teken staan van het optreden bij het meezingfestival 'Geertruidenberg Zingt’ in september. Nie-Ko repeteert op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in de kelder van de H. Gertrudiskerk in Geertruidenberg. Kijk voor meer informatie eens op www.nie-ko.nl.

IMG 20190526 WA0015